22410 93566
Facebook

Hotel Directory

Υπηρεσίες και Χρήσιμες Πληροφορίες

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Ο Διεθνής Αερολιμένας Ρόδου ΔΙΑΓΟΡΑΣ βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 λεπτών από το ξενοδοχείο (7χλμ).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όταν αφήνετε το δωμάτιο, βεβαιωθείτε ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη. Έχετε τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα κλειδωμένα όταν είστε εκτός δωματίου ή όταν κοιμάστε.

ΒΛΑΒΕΣ

Σε περίπτωση που εντοπίσετε βλάβες σε κάποιο αντικείμενο του εξοπλισμού του δωματίου σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την υποδοχή.

Τυχόν βλάβες που προκαλούνται από τους επισκέπτες χρεώνονται (κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, καφετιέρες, κλπ).

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Υποδοχή του ξενοδοχείου για λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τις προσφερόμενες εκδρομές και κρουαζιέρες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Επιπλέον κουβέρτες, μαξιλάρια και πετσέτες διατίθενται. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποδοχή. Ο εξοπλισμός του δωματίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται εκτός δωματίου (πισίνα, παραλία, κλπ).

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο, μηχανή και ποδήλατο μέσω της Υποδοχής του ξενοδοχείου μας.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΜΠΑΡ

Το εστιατόριο – μπαρ βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο. Μπορείτε να φάτε ορεκτικά, σαλάτες, ομελέτες, παραδοσιακά ελληνικά φαγητά (μουσακάς, ελληνικό πιάτο, στιφάδο, γιουβέτσι, γεμιστά, κλπ).

Ακόμη μπορείτε να φάτε ψητά της ώρας με φρέσκα κρέατα (σουβλάκι, κοτόπουλο φιλέτο, μπριζόλα χοιρινή και μοσχαρίσια, παϊδάκια, κλπ). Σερβίρει ακόμη διάφορα είδη καφέ, ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, κοκτέιλς, κλπ.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Υπάρχει δυνατότητα ελεύθερης σύνδεσης στο Ίντερνετ στους κοινόχρηστους χώρους.

ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ – ΤΑΣΗ

Το ηλεκτρικό ρεύμα του ξενοδοχείου είναι 200 -240V.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στα δωμάτια και στους εσωτερικούς χώρους. Πάντα χρησιμοποιείτε το σταχτοδοχείο που παρέχεται στο μπαλκόνι.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Υπάρχει καθημερινή υπηρεσία δωματίου. Αν έχετε κάποια άλλη επιθυμία, επικοινωνήστε με την Υποδοχή. Θα σας παρακαλούσαμε να μην πετάτε χαρτία στη λεκάνη της τουαλέτας.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν a/c. Ζητήστε πληροφορίες στην Υποδοχή. Παρακαλούμε να έχετε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστές όταν λειτουργούν τα a/c. Απαγορεύεται να αφήνετε ανοιχτό τον
κλιματισμό τις ώρες που απουσιάζετε από το ξενοδοχείο.

ΚΟΥΝΙΑ ΜΩΡΟΥ -ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Παρακαλούμε απευθυνθείτε στην υποδοχή για τα δρομολόγια. Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στο mini market του ξενοδοχείου μας και μέσα στο λεωφορείο.

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ

Το ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο. Μπορείτε να βρείτε ποικιλία καλλυντικών, σουβενίρ, είδη θαλάσσης, είδη μπάνιου, εφημερίδες, τσιγάρα, περιοδικά, βιβλία, παιχνίδια, ζαχαρώδη, γαλακτοκομικά, χυμούς, κρασιά, οινοπνευματώδη ποτά, κλπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Η κατανάλωση τροφίμων και ποτών που αγοράστηκαν από το ΜΑΡΚΕΤ επιτρέπεται ΜΟΝΟ στα δωμάτια και όχι στους κοινόχρηστους χώρους.
Ώρες λειτουργίας: 08.00 – 23.00

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Κουτί πρώτων βοηθειών υπάρχει στην υποδοχή.

ΝΕΡΟ

Το νερό βρύσης δεν είναι πόσιμο. Καθώς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών υπάρχει έλλειψη νερού στο νησί, βοηθήστε κάνοντας ορθή χρήση του νερού.

ΠΙΣΙΝΑ

Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 18.00
Για λόγους ασφαλείας, η νυχτερινή κολύμβηση δεν επιτρέπεται. Ακολουθήστε τους κανόνες ασφαλείας (τους πίνακες πληροφοριών στο χώρο της πισίνας).

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΠΙΣΙΝΑΣ

Παρακαλούμε αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τις πετσέτες μπάνιου του δωματίου. Μπορείτε να αγοράσετε πετσέτες θαλάσσης στο mini market του ξενοδοχείου μας ακριβώς απέναντι μας.

ΤΑΞΙ

Κλήσεις για ταξί μπορούν να γίνουν μέσω της Υποδοχής.

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερικό χώρο στάθμευσης.

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Η επίσημη ώρα αναχώρησης είναι 12.00 το μεσημέρι Οι αποσκευές σας μπορούν να φυλάσσονται στην υποδοχή μέχρι την αναχώρηση σας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι δεν αφήσατε προσωπικά αντικείμενα στο δωμάτιο σας και ότι επιστρέψατε το κλειδί στην υποδοχή.

Αν επιθυμείτε να παρατείνετε την ώρα αναχώρησης σας με επιπλέον χρέωση, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Υποδοχή μία μέρα πριν την αναχώρηση σας.